Sinds 1-6 ben ik werkzaam bij InSpark en is er een wereld voor me opengegaan binnen de Microsoft suite en wil deze kennis graag met je delen. Alle kennis heb ik zeer zeker niet maar wat ik weet deel ik graag.

Eerst een stukje over mezelf. Mijn naam is Leon Bruggeman en ben Communication & Collaboration consultant bij InSpark. Mijn focusgebieden zijn Teams, Teams Calling, Teams Meeting Rooms, SharePoint, een stuk Power Automate (vooral rondom SharePoint en Teams) en Viva Topics en Connections.

Na de studie Technische Bedrijfskunde aan het Saxion in Enschede ben ik begonnen als Young Professional bij KPN ICT Consulting. Na dit jaar heb ik de overstap gemaakt naar een jong, klein en dynamisch bedrijf. In deze jaren heb ik veel bij kunnen leren en heb ik mijn stap gemaakt naar InSpark.

InSpark is de nummer 1 Microsoftpartner van Nederland en ben dan ook ontzettend trots dat ik deel mag uitmaken van dit ontzettend toffe bedrijf. Ik zit in het ExptertTeam Collaboration & Communication. Ieder in ons team heeft zijn eigen stukje en onderhoud zijn eigen expertise. Samen bedienen wij het hele samenwerkplatform van Microsoft. Of het nu Yammer, SharePoint, Teams Calling Viva Topics of Graph is. We hebben sowieso een antwoordt en helpen je er graag verder mee!

Ervaringen die ik wil gaan delen zijn vaagstukken waar ik tegenaanloop, oplossing die ik maak bij klanten en waarvan ik denk dat het interessant is voor anderen en misschien wil basis items die gewoon handig zijn om te delen of om te herhalen. Ik hoop dat ik je kan helpen of in ieder geval kan inspireren.

Sharing is Caring, dus laten we dat vooral blijven doen!

Groet Leon!